CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

Autor: BUENO CALDERÓN DE LA BARCA, XESCO

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

12,99€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
28/10/2021
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastrono
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I és això el que es pretén …

La cuina catalana és un reflex dels seus paisatges i les seves gents. És una cuina mediterrània de litoral i una cuina de terra endins, de tros i de pagès, una cuina de muntanya i una de ciutat, una cuina obrera i industrial. Totes conflueixen i conformen la riquesa de la cuina catalana. I és això el que es pretén mostrar amb aquest llibre, tot un un recorregut per la memòria culinària de Catalunya.

Xesco Bueno afegeix petits apunts biogràfics en aquest recorregut per la memòria i la geografia del país on ha crescut, per les seves cuines i per les persones que la representen.

Aquesta cuina del sofregit i l'escalivada, de la cassola i el caliu, del rostit i del mà de morter es divideix en 13 apartats:

- De l'hort al plat

- De cullera i escudella

- Ca l'afartapobres

- Carreters i traginers

- De festa major

- Cuina obrera, industrial i suburbana

- Per a dies de carn

- Mar i muntanya

- Colls i punys

- De pescadors, de barca i de litoral

- Per a dies d'abstinència

- Llepolies i llaminadures

- Begudes i licors

Amb pròleg de Toni Massanés, director de Fundació Alícia, i fotografies de Marian Montoro i José Luis Sánchez.

Leer más

Más libros de BUENO CALDERÓN DE LA BARCA, XESCO

Más información del libro

CUINA CATALANA OBLIDADA DEL QUE ENCARA ES COU I ES MENJA

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-18882-14-2
EAN:
9788418882142
Nº páginas:
0
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastrono
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Xesco Bueno (Barcelona, 1968) Es cocinero y entusiasta de los libros antiguos de cocina. Dirige la cocina del restaurante Ca l'Esteve (Castellbisbal, Barcelona) e imparte cursos de cocina en la Escuela Hofmann y en Sabores Taller de Cocina. Borda los arroces, y así se refleja en la carta de su restaurante. Con Larousse Editorial ha publicado «Escuela de arroz» (Larousse Editorial, 2017), «Cocinamos a 4 manos» (Larousse Editorial, 2018), «Cuinem a 4 mans» (Larousse Editorial, 2018) y «Cuina catalana oblidada del que encara es cou i es menja» (Larousse Editorial, 2021).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar